Monday, November 10, 2008

thaNks aLan n aLL thaT supPort mE

hahahaha...huhuhuhu...hihihihihi....erm...ari ni rs berbesar ati lak dpt kad dr sorng rakan blogger ni. nama dia alan. huh...x sangka lak leh dpt thank you card sbb melawat blog dia. huhuhu...nih yg rasa nk pergi pakai kot, sikat rmbut belah tepi (tapi ngah botak ni..huhu) n trus berucap. keh3..


ni la kad yg d beri oleh rakan blogger bernama alan

apapun trima kasih kat alan atas permberian kad nih. wat rakan2 blogger dan silent2 reader (ada beberapa org yg ak dh tau..huhu) yg slalu bc blog ak ni...ak ucapkn juga ribuan trima kasih kerana sudi membaca k. nnt ada idea dan minda terbuka, ak hadiahkn sebuah sisipan tuk kalian...huhu.

p/s: nk g beli suar saiz 40 sbb dh ngah kembang nih..ngeh3

3 comments:

BuRN said...

wah...
mkn gemuk la..
aku pun xpenah pki suar smpi size 40..
huhu

aShaBuLz said...

oi2....tu cumer metafora melampau jer la...cis. kalo btol ak pakai saiz 40, ko balik mlysia mmg ak himpap ko. muwahahahaha.....br ko tau ak nih berat kren ato traktor..haha..

BuRN said...

hahaa...
yeke metafora melampau...
xdpt aku bygkn cm mn saiz suar 40..
hahaha