Monday, November 17, 2008

TesCo daN tEsCo eXtrA

ni nak cerita sikit pasal Tesco dan Tesco Extra (bukan Wahazaextra k..huhu)

hari tu aku pergi beli barang-barang rumah dengan family...selalu memang kitorang pergi Tesco ja.


ntah macam mana hari tu teringin nak pergi Tesco Extra kat Taman Midah tu....


kesimpulan..

Tesco Extra lagi mahal dari Tesco!! huh..

dinasihatkan pada yang nak beli setakat barang dapur, antara Tesco dan Tesco Extra, pergi la Tesco ok.

pada yang suka beli pukal...ha, pergi la Tesco Extra..huh

11 comments:

lea said...

bagusnye...
dh besar2 pun shopping ngan family lagi...
hihi..=)

aShaBuLz said...

hahahaha..harusla kot. family first maa...huhu =)

Khapeace Khalead said...

Kat mana yek taman midah.

Inah said...

ohh..sini x de pulek tesco extra nih..tesco pun x do :P

jom sopim barang umah!! :)

aShaBuLz said...

khapeace: taman midah kat area cheras bro. hoho..

inah: huhuhu..sana tak ada tesco langsung? kira apa pasar raya yang ada kat Malaysia ada kat sana ek?

jom2...moh kita g soping!! yeehaa!!

adie-ishmael said...

tesco extra tu dulu makro kan??

aShaBuLz said...

adie: yup!! btol tu...seploh markah!!! huhuhuhu....

yazrie said...

tatau plak kalau tesco extra tu mahal nyer extra!!

aShaBuLz said...

yazrie: aha! tu la pasal. lepas ni gi tesco!! huhuhu...

alhaqimi said...

nie ada komplot ngan tesco ka?? or duta tesco..??? hahaha

aShaBuLz said...

alhaqimi:
hahaha...ada komplot berbayar..keh3...

tak ada la...saja nak kongsi info..huhu