Tuesday, November 18, 2008

aPa soALaN PPD naNti ek?

Kalau tak ada hal, dan rezeki pun datang, aku akan dipanggil untuk interview GSTT (Guru Sandaran Tidak Terlatih).

Aku dah pun hantar borang mohon GSTT ni dekat dua PPD (Pejabat Pendidikan Daerah); Kajang dan Pontian. Jangan tanya kenapa hantar kat Pontian..rahsia ;b

Apapun yang aku tahu penempatan akan diberikan pada 9 Januari 2009. Kiranya akan ada interview sebelum tarikh tu dan aku jangkakan pada bulan Disember. hohoho...

Pembaca tahu tak apa la yang akan ditanya waktu temuduga nanti? Ingat nak buat persediaan..huhu. Cuak gak nih...dah lama duduk rumah, ilmu banyak dah meruap..haha.

Wish me the best ok!! chow..

14 comments:

aisyAh said...

maybe soalannye begini :
1.adakah anda sdh bpunya?
2.ape yg anda rasa best psl action kamen?
3.mana lagi sesuai utk kanak2:shinchan atau doraemon?
heee~~

Beruang Madu said...

Oh nak jadi cikgu... kenapa yer nak jadi cikgu jejauh begitu... kenapa tanak dekat dekat jer...

Anyway Abg Bear dah kembali ke blogspot yer... sila update dan pindah ke sana...

http://www.beruangmadu55.blogspot.com

thanks

aShaBuLz said...

aisyah:
1. hehehehe~~
2. gaya action beam dan gelak dia...hahahaha...beam beam beam!!!
3. untuk kanak2...dorechan (campuran)
haha

abg bear:
huhu...saya mintak yg dekat satu, yang jauh satu..kira seimbang kot...huhu
thanks for the info bout your blog..huhuhu~~

aisyAh said...

dorechan...cooomel~~
heeee~~

alhaqimi said...

dier nnt tanya.... berapa degree silangan tangan ACTION KAMEN!!!

adie-ishmael said...

Bangunnn!!!!Selamat Petang Cikgu...
Semoga menjadi cikgu yg dedikasi tau...

Khapeace Khalead said...

Selamat berjaya, just relex n cool masa interview :)

aShaBuLz said...

aisyah: hehehe...tengok la siapa yang bagi nama..hehe..

alhaqimi: hurmm...rasanya 43 degree...yup!! yakin...43 degree!! haha

aShaBuLz said...

adie: hahahaha....trima kasih! doakan saya dapat jadi cikgu yang berguna untuk generasi!! hehehe...

khapeace: huhu...thanks. tapi kalau terbuat action beam kat penemuduga tu....tak janji k..haha =)

aisyAh said...

spe ek yg bg nama tu???
comel sangat ke dia tu??!!!
(dahi kerut2 ni tgh bfikir)

aShaBuLz said...

aisyah: hurm....comel tu tak sgt la...tapi enshem..huhu.

doakan abg berjaya dpt GSTT ni k!! hehe..

yazrie said...

nak jadi cikgu ker?? awat jauh sampai ke PONTIAN?????? hehehehehehe

aShaBuLz said...

yazrie: uiks...dah tulis jangan tanya..haha. sebab...RAHSIA..haha. lalalala~ beam beam beam!!!

--Mr Ez-- said...

haha..kat pontian ader smbdy..lalala..