Friday, December 12, 2008

maRi ke eXpo

Esok aku akan memulakan kerja part-time aku di shah alam.

Tolong member jual kat expo.

Tudung, kain dan aksesori wanita...

Seminggu.

Aku dah la tak tahu sangat pasal benda-benda ni. Tapi kawan aku cakap jangan risau. Nanti dia ajar.

"Mari-mari, mmmmmurah aja kak. Aha..., boleh pilih yang mana berkenan.

Kalau berkenan kita boleh bagi murah..kalau tak berkenan kita boleh kenan-kenankan...

Yang lari kita kejar, yang berjalan kita sapa...mmmmmari mari mari.."

Err...ada gaya ka? adess...segan jap. Haha.

Apapun, aku pun dah lama nganggur...boleh la agaknya mencari pengalaman kan. Cara dan kehidupan meniaga...huhu.

Untung-untung bleh buka perniagaan sendiri nanti...haha.

Harap kedatangan aku kat sana dapat membantu member aku tu..hoho.

Jemput-jemput (bukan kuih tu ek) la datang ke sana. Huhu....

p/s: aku dah tak botak...haha

Dah ada rambut

19 comments:

alhaqimi said...

~~huhu... jual kain sume.. bukan jual minyak laa.. takyah nak kejar2.. haha..action beam

Inah said...

eh..dah lain la muka :P

nurhuda_cahayapetunjuk said...

Assalamualaikum..

Selamat berniaga..:)

aisyAh said...

selamat bniaga!!~

moga2 untung la eh..

rambut dah molek dah tu..

heee~~

HanG LeKiR said...

shah alam seksen berape?sok2 pas ak abeh koje leh la aku lawat ko yer...all da best bro...

Shah said...

Laaaaa... Nape dah tanak join geng gondol cam aku nih? Hehehehe

Khapeace Khalead said...

Cayok cayok, mari mari beli:) Good Luck bro

skatype said...

slam ukhuwah..
nice blog..

alan said...

ada diskaun tak hehehe

BuRN said...

xde brg free tuk aku ke??
hahha....

Z.a.N.a =]] said...

bestnya kalau ade business sendiri. hehehe =]]
selamat maju jaya.

aShaBuLz said...

alhaqimi:
hahaha....skali la jual minyak, jual tudung ngan kerongsang ni bagus sbb awek ramai datang!! yes2!!! best woo...huhu~

inah:
lain ker kak? erm...makin ensem kot? hehe~

aShaBuLz said...

nurhuda:
huhu..thanks kak huda...hehe..harap maju la jualannya

aisyah:
huhu..thanks. ingat nnt nk wat rambut macam tu ja...hehe

aShaBuLz said...

hang lekir:
seksyen 13. kat stadium malawati lor..hoho. jgn dtg kalo tak nak beli..haha

shah:
hahaha...ada gak pikir nak join geng gondol macam doc, tapi nanti saya k.i.v dulu...huwahahaha

aShaBuLz said...

khapeace:
huhu..thanks a lot bro!! hoho...meh r dtg beli tuk awek..lalala

skatype:
hoho..salam ukhwah. thanks 4 viewing!!

aShaBuLz said...

alan:
ada ja....ko dtg grenti ada diskaun..hoho

burn:
barang free? tudung nak? muwahahaaha...

aShaBuLz said...

zana:
hehe...tu la...ni tlg kawan. saja nak timba pengalaman...hehe. thanks!!

lea said...

eh..eh..
dah kurus balik..
and dh makin encem balik la..
hik3

aShaBuLz said...

lea:
hahaha...yeker?

tu sebab lighting tu..haha..kalo tak muka buwok tau mcm beckham..wawawawa