Saturday, January 10, 2009

Syukran..mengorak langkah

Alhamdulillah

Walau temuduga hari tu kurang berjalan lancar...

Hari isnin ini aku akan pergi ke PPD untuk mengambil memo..

Sekaligus

Memulakan kerja sebagai guru sandaran!!!!

Yes yes yes!!!!!

Teramat bersyukur!!!

Rasa nak berucap ja...haha..

Terima kasih pada rakan-rakan blogger dan pembaca atas sokongan dan doa anda.

Hari isnin tu juga aku akan dapat tahu sekolah yang ditempatkan. Agak tergesa bunyinya....sebab terus mengajar pada hari yang sama.

Tapi rasanya mungkin sekadar briefing dari sekolah je kot untuk hari pertama.

Apapun aku akan tetap bersedia!!

Cuma harapan agar aku mampu berikan yang terbaik dan suasana pengajaran berjalan lancar!! aminn....huhu.

Best2!!!

p/s: tenet kat umah amat chipsmore. huh! hahahaha....beam beam beam!!!

26 comments:

DrSam said...

salam,

terimakasih kerana singgah dan meninggalakan ucapan harilahir.

semoga selamat bertugas dan majujaya dalam semua bidang yang diceburi

aShaBuLz said...

Drsam:
hohoho...no probs doc!!

singgah menyinggah amalan mulia!! lagi ramai kawan!!!
the more the merrier!! yeehaaa!!

thanks doc!! doakan saya ensem dan berjaya sentiasa...wakakaka

Z.a.N.a =]] said...

wah.
tahniah.
selamat pagi cikgu(versi upin dan ipin)hehehe =]]

aShaBuLz said...

zana:
ngeh3....betol betol betol. huhuhu~

wish me all the best k!!

=)

giantpolar said...

selamat pagi, cikgu pika...

jangan garang2 tau...

aShaBuLz said...

giantpolar:
hahahaha...baiknya ketua darjah ni...keh3..

thanks weh!!

tapi kene garang kot kalo tak nanti depa tak makan saman. huhu~

aisyAh said...

tahniah la abg pika!!!~~

:) :)

nurhuda_cahayapetunjuk said...

assalamualaikum...

Tahniah.semoga berjaya mendidik anak-anak bansa..didiklah mereka dgn hati yang ikhlas, hanya kerana Allah..;)

lea said...

tahniah...
berjaya jugak abg nak jdik cikgu ek..
selamat menjalankan tugas...
tp ag ngajar skul rendah or menengah?

aShaBuLz said...

aisyah:
hohohoho...thanks!

ni yang rasa nak guling2 macam tenggiling!! keh3...

nurhuda:
waalaikumussalam

hehe....saya harap dapat menjalankan tugas sebaik mungkin. doakan saya kak!! hoho

aShaBuLz said...

lea:
huhu....thanks lea!!

erm...kene ngajor skolah menengah. hahahaha...

alan said...

gud luck bro...jangan naggis kena buli hehehe

BuRN said...

tahniah la kpd anda sbb dh jd ckgu...

"CIKGU SUKA MAIN BOLA, HARI-HARI CIKGU MAIN BOLA, CIKGU SUDAH TIDUR, JOM KITA MAIN" YAY...

HHAHA

alhaqimi said...

cikgu!!

kenal action kamen tak? haha..

amek action beam neh!! beambeambeam!

tahniah!! semoga sukses selalu!!!

anainsan_bukncinderella said...

erm, cikgu grng yer?bley caye ke?hikhik~
pape pn, sm0ga brjye...ddik ank bngsa dgn baik ok!!luckzzz!!=)

'zHaR said...

pika jadik cikgu? wakakakakakaka.
tahniah2...t ajar murid2 bebetol tau.

nurhayati said...

Assalamualaikum...

Tahniah...:-)
berkat kesabaran...rezki 2009.
ikhlaskn hati mendidik..

Selamat menjadi WARGA PENDIDIK...

buzz said...

nyeh3..berjaya anda jumpa skolah tersebut?? wahaha..

ap2 pon taniah..ko jgn marah2 sangat..ko bg kerja rumah banyak2 je dah memadai..wahaha..

bila x siap baru ada point..perks..haha

lepas ni pika dating ngan anak2 muridnya..jaga2..kami sentiasa memerhatikan anda..haha

lea said...

kamu di tagged..
tgk kat blog lea ek...
lalalalala

Anak Jawa said...

slmt bertugas... bro

amerbourdon said...

huhuh..welcome to da club..hakhakhak..

takde maknenyer briefing2 nih..pas serah tugas truz bekerja..huhuh..

nak tips tak jadik cikgu??..huhuhsek ren ke sek men nih??

aShaBuLz said...

alan:

thanks bro...haha...tak nangis lah. chet..keh3

burn:

apa barang main bola...ps2 la best!! hahahaha...thanks!!

aShaBuLz said...

alhaqimi:

thanks!! beam beam beam!! haha..

anainsan:

hihi...try jadi garang lor...demi anak bangsa...cheewah..haha

aShaBuLz said...

zhar:

hahahaha...baik2!! thanks!!

nurhayati:

waalaikumussalam..hehe. yup, rezki 2009. harap apa yang hamba ajar nant masuk telinga kanan dan trus stay dalam kepala diorang..keh3..

aShaBuLz said...

buzz:

hahahaha....jumpa selepas buat pusingan 780 darjah. hahaha...

eh mana ada aku dating ngan murid...murid dating ngan aku ada la kot...kwang3..

lea:

tag? adesss...hahahahaha. akanku coba menjawabnya...hihi.

aShaBuLz said...

aj:

huhu...thanks bro!!

amer:

btol2...hari pertama dah trus bertugas.

sek men lor kawan...wawawa...